Onze missie
De pracht van de natuur delen

We geloven dat winkelen voor je plantgerelateerde hobby's een one-stop shop moet zijn, gemakkelijk en leuk. Om het geschenk van de natuur gaande te houden hebben we een duurzame aanpak voor alles wat we doen.

Origine
Van slaapkamer tot kas

"Ik begon in mijn appartement met maar een paar planten, naarmate Sybotanica groeide begon de ruimte op te raken. Hieronder zie je een foto van de dag dat we verhuisden, met mijn bijna ontoegankelijke bed. Hoewel het er misschien ongemakkelijk uitziet was het eigenlijk best leuk om omringd te zijn door zo veel planten. We begonnen bij de absolute basis en vandaag zijn we blij dat we onze eigen kas hebben."

~ Sybren

Wie we nu zijn
Een klein team met passie

We zijn een klein team van 4 dat hart en ziel in deze zaak legt. Samen werken we dagelijks in onze kas (die ook als kantoor dienst doet) om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We groeien snel en verbeteren onze diensten waar mogelijk.

Wat we doen
De wereld groener maken

We geloven in de kracht van het geschenk van de natuur vooruit geven, en doen ons best om de wereld te beschermen door een paar dingen te doen:

- Alle verpakkingen zijn composteerbaar of gerecycled
- Onze transporteur compenseert alle CO2 uitstoot van de verzending
- Alles wordt lokaal, of zo plaatselijk mogelijk, ingekocht
- We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans

.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.