Voer de potmaat in om het volume te berekenen.

25cm
15 cm
20 cm

Als de pot een andere vorm heeft (vierkant, ovaal, enzovoort), zijn de berekeningen misschien niet nauwkeurig. Je kunt ook de productpagina's van de kweekpotjes bekijken om het totale volume te controleren.

De juiste hoeveelheid voor de beste resultaten

Het belang van het berekenen van het volume van je plantenpot zit hem niet alleen in de hoeveelheid potgrond die je nodig hebt, maar ook in de kwaliteit van de grond zelf. Wanneer je te weinig potgrond hebt, moet je bijbestellen of een ander ingrediënt door de SYBASoil gaan mengen. Dat kan er toe leiden dat de hoeveelheid voedingsstoffen in je grond niet optimaal is voor je plant, en daarmee dus de groei en kwaliteit van je plant in gevaar brengen. Door precies genoeg SYBASoil in huis te halen, ben je verzekerd van de juiste verhoudingen en voedingsstoffen voor jouw specifieke plant. Zo kan jouw groene vriend de beste verzorging krijgen die hij verdient.

Moeite besparen

Soms lijkt het misschien overbodig om het volume van je plantenpot uit te rekenen, maar het kan je een hoop stress en teleurstelling besparen als je plant niet goed groeit of zelfs doodgaat. Daarnaast is het zonde van je geld om te veel of te weinig potgrond te kopen, terwijl je met onze handige tool heel eenvoudig het exacte volume kunt berekenen. Zo ben je verzekerd van een gezonde en snelgroeiende plant, zonder dat je daarvoor hoeft te knoeien met de juiste verhoudingen van ingrediënten.

Pot volume calculator van Sybotanica

Het berekenen van het volume van je plantenpot lijkt misschien een simpel detail, maar is enorm belangrijk voor een gezonde en gelukkige plant. Bij Sybotanica hebben we een handige tool ontworpen waarmee je het volume van je plantenpot eenvoudig kunt berekenen, zodat je precies genoeg potgrond in huis haalt en je plant de optimale groeiomgeving kan bieden. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over teleurstellende groeiprestaties of dure potgrond die je niet nodig hebt. Geef je planten de beste verzorging, en bestel vandaag nog je SYBASoil.